2015. április 27., hétfő

Luger 08-as Parabellum légpisztoly - Jelenlegi ára: 31 190 Ft *

Megjelent a Georg Luger által tervezett híres hadifegyver légpiszoly változata. Az eredeti változatot 1908-ban rendszeresítette a német hadsereg és a haditengerészet, mely egészen az 50-es évekig rendszerben állt Németországban. A fegyver különleges formavilágával, a jellegzetes csuklós-karos megoldású reteszelésével világszerte legendássá tette a fegyverrajongók és gyűjtők körében egyaránt.   A fegyver a maga korában nagyon modern műszaki megoldásokat tartalmazott, pontos megmunkálásának köszönhetően igen pontos volt.
A légpisztoly változat teljesen fémből készült, részletes kidolgozású, az eredetihez megszólalásig hasonlít! A pisztoly kivehető tárjába 21 db 4. 46 mm-es acél BB golyó tárazható. Ajánlom hozzá a termékeim között megtalálható Umarex és Walther gyártmányú lövedékeket. A 12 g-os Co2 patront a markolathéj lapattintásával kell a markolatba helyezni. Szórakozásra, hobby célra kiváló választás, de realisztikus megjelenése miatt gyűjtői érdeklődésre is számot adhat!   A fegyveren a biztosító kivételével nincsenek mozgó alkatrészek.
Félautomata működésű, tárazás után, a lövés kiváltásához csak az elsütőbillentyűt kell meghúzni és a fegyver automatikusan újratölt.
Az Umarex cég gyártja  a világ legtöbb másolat légfegyverét. Mivel világszerte szigorodnak a fegyvertartás szabályai, az éles lőfegyverek iránti kereslet visszaesett. Az Umarex cég ezért úgy gondolta, hogy mindenki számára lehetővé teszi, hogy szabadon megvásárolhasson egy klasszikus lőfegyver replikát, melyet engedély nélkül tarthat otthonában.
Műszaki adatok:
- 4. 46-os kaliber
- fémből készült tokozás
- Fix irányzékok
- Gyári teljesítmény: 125 m/s
- Huzagolatlan sima cső
- Hossza 215 mm
- Cső hossza 116 mm
- Tömege 900 g
- Manuális biztosítás
A fegyverre 1 év garanciát vállalok! Szállítás azonnal raktárról! A fegyverhez lövedék, Co2 patron és számos további kiegészítő is rendelhető!



Jelenlegi ára: 31 190 Ft

Az aukció vége: 2015-05-17 10:15
. Luger 08-as Parabellum légpisztoly - Jelenlegi ára: 31 190 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése